Hisingen Open

I helgen avgjordes 2-dagars turneringen Hisingen Open. Utomhus var det riktigt kallt men inne i spellokalen gick det hett till vid bräderna. Årets turnering hade samlat 59 deltagare, varav 25 barn/ungdomar vilket var nytt rekord. Det växlade flera gånger i tätstriden, men när krutröken skingrats stod Johan Ulff, SK Proletären som slutsegrare via särskiljning på 6 poäng. Tvåa blev Jonas Källén, Majornas SS och trea Tomas Wellevit, Majornas SS (tidigare Götaverken-Lundby). Segrare i rankinggrupperna blev Andreas Ottgård, SS Manhem, Aron Kolesnik-Michnik, SK Kamraterna, Johannes Lappas-Lönnermark, SK Kamraterna och Karl Parker, Lunds ASK.

Under turneringen fanns en servering med ett fint utbud och även en poängpromenad med David Green som segrare genomfördes. Deltagarna verkade nöjda och vi ser redan fram emot nästa turnering om ett år.

Resultat


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *